AstroPure 2000

LIIKUTELTAVA ILMANPUHDISTIN HEPA-SUODATTIMELLA

Tuotteen yleiskatsaus

Soveltuu käytettäväksi sisätiloissa  tai suojaisissa ulkotiloissa
Yhdistää HEPA-suodattimet ja valinnaisen UV-germisidisen säteilytyksen (UVGI)
Suunniteltu sisäisellä muuttuvanopeuksisella tuulettimella (elektronisesti kommutoitu) ja suodatinyhdistelmillä vastaamaan erityisiä sovellusvaatimuksia
Eristetty kaksiseinäinen rakenne takaa hiljaisen toiminnan
Helppo asennus, käyttö ja huolto täysin itsenäisessä järjestelmässä
Liukuva alusta tarjoaa suodattimien helpon pääsyn ja huollon
CE-vaatimusten mukainen, VDI 6022 -ohjattu suunnittelu

AstroPure on itsenäinen erillinen ilmanpuhdistin alueille, joilla tarvitaan ylimääräistä, erittäin korkeaa suodatustehoa kaikenlaista likaantumista vastaan virukset mukaan lukien.

AstroPure, jota voidaan käyttää myös negatiivisen paineen yksikkönä, yhdistää huipputason HEPA-suodatuksen valinnaisesti saatavana olevaan UV-germisidiseen säteilyyn (UVGI), jotta saadaan aikaan puhtaan ilman kokonaisratkaisuja, jotka täyttävät kaikki asiaankuuluvat ohjeet, kuten VDI 6022:n. Eristetyt, hiljaiset kaksiseinärakenteet, sopii erinomaisesti sisäkäyttöön esimerkiksi toimistoissa, kouluissa, terveydenhuollon tiloissa tai hotellin auloissa, vain muutamia mainitakseni. Oikein suojattu ulkokäyttö myös kanavaliitännällä on mahdollista.

AstroPure on saatavana ilmavirralla 2000m³/h.

AstroPuressa on myös mahdollisuus käyttää eri suodatinyhdistelmiä  suodatustarpeen mukaan.

Yksikkö sisältää tehokkaan kapseloidun suorakäyttöisen ja taaksepäin kaarevan EC-puhallin-moottori -yhdistelmän, jossa on muuttuva nopeus ja ohjausvaihtoehdot CE-vaatimusten mukaisesti.

 

 

Taloudellisen ja helpon asennuksen mahdollistamiseksi AstroPure on suunniteltu Plug & Play -yksiköksi, joten muutoksia ei tarvita omissa tiloissa. Asenna vain valitut ilmansuodattimet ja vaihda ne LCD-näytön ilmoituksen mukaan. Laitteen ylläpito on yhtä helppoa kuin itse asennus. Liukuva alusta tarjoaa helpon pääsyn puhaltimeen ja sen huollon. Helppokäyttöinen kojetaulu tarjoaa mittareiden helpon pääsyn ja huollon, irrotuksen ja nopeuden hallinnan.

  • Kaupalliset rakennukset 
  • Hotellit ja ravintolat 
  • Koulut ja yliopistot 
  • Kauppakeskukset 
  • Museot & arkistot 
  • Lentoasemat ja satamat
  • Terveydenhoito 
Korkeus (mm) 1628
Paino (kg) 150, 230