Lentoasemien sisäilman laatu (IAQ)

Paranna sisäilman laatua, säästä aikaa ja rahaa.

Lentokentillä useat eri päästölähteet johtavat huonoon ilmanlaatuun. Ihmisten aiheuttaman ilman pilaantumisen lisäksi lentokentällä tai sen ympäristössä liikkuu suuri määrä ajoneuvoja. Ravintoloista tai rakennuksen huolto- ja korjaustöistä aiheutuu hajuhaittoja. Suurinta ilman pilaantumista edustavat kuitenkin lentokoneiden pakokaasut. Hajuhaitan lisäksi ne ovat myös vaarallisia matkustajille ja lentokentän henkilökunnalle. 

Lentoasemien ilmansuodatusjärjestelmät käsittelevät erittäin suuria ilmamääriä. Noin 50% rakennuksen energiankulutuksesta menee lämmitykseen, jäähdytykseen ja ilman siirtämiseen. Rakennuksen kokonaiskustannusten (TCO) hallinnoimiseksi kunnossapidon suunnittelu varmistaa energiatehokkuuden, kalliiden seisokkien minimoinnin ja käyttöiän pidentämisen. Samaan aikaan matkustajien ja lentokentän henkilökunnan suojelemiseksi vaaditaan ilmassa olevien epäpuhtauksien hallintaa miellyttävän, terveellisen ja hajuttoman ympäristön luomiseksi.

 

 

 

AAF  Dinair tarjoaa kaikki ilmansuodatusratkaisut, joita tarvitaan lentokentän ilmankäsittelyssä. Tehokkaiden hiukkassuodattimien lisäksi AAF Dinair tarjoaa myös kaasusuodattimia ja -laitteita epämiellyttävien hajujen sekä haitallisten kaasujen, kuten lentokoneiden pakokaasujen ja dieselpäästöjen poistamiseksi.

kysymyksiä?


Ota meihin yhteyttä:

+358 10 3222610

tai etsi lähin edustajamme

Ratkaisut ja palvelut

Document Finder
Ota yhteyttä
Mail
Top of Page