Terveydenhoito

Ilmanlaadun suojeleminen

Puhdas ilma on tärkeää sairaaloissa ja terveydenhuollon toimitiloissa, jotta potilaat, henkilöstö ja vierailijat voidaan suojata ilmateitse tarttuvilta sairauksilta ja infektioilta sekä tarjota miellyttävä, terveellinen ja hajuton ympäristö. Toimitilan sisäilman laatu, jolla viitataan rakennuksen käyttäjien hengittämään ilmaan, on ensisijaisen tärkeä, koska potilaiden heikentyneet immuunijärjestelmät altistavat heidät helpommin vakaville terveyshaitoille. Huono sisäilman laatu on viiden suurimman kansanterveyteen kohdistuvan ympäristöriskin joukossa.

 

 

  • Homeita, itiöitä, siitepölyä 
  • Häkää, radonia, haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC)
  • Bakteereja, viruksia ja sivutuotteita
  • Ajoneuvojen pakokaasua, teollisuuslaitosten savukaasuja
  • Asbestia, savea, alkeishiukkasia ja keinokuituja

 

 

Kun otetaan huomioon mahdolliset tartuntatauteja sairastavat potilaat ja heidän omaisensa, on erittäin tärkeää vähentää riskejä poistamalla laitoksen sisä- ja ulkotiloissa muodostuvat ilmassa kulkeutuvat. epäpuhtaudet. Sen lisäksi, että epäpuhtauksilla on haitallinen vaikutus potilaisiin ja sairaalan henkilöstöön, syövyttävät kaasut voivat vahingoittaa IV-koneita, valvontahuoneita ja sähkölaitteistoja, diagnostisia välineitä, röntgenlaitteita ja toimistolaitteita. 

 

 

IV-järjestelmiesi perusteellinen ilmansuodatinkartoitus on ensimmäinen toimi, jonka AAF/Dinair tekee voidakseen tarjota ammatillista ohjeistusta ja analyysejä kustannussäästöistä ja riskien pienentämisestä. Tämän tarkastuksen avulla pyrimme ymmärtämään nykyisen tilanteesi ja ilmansuodatuksen kokonaistarpeesi, käyttökohteesi ja ilman kokonaislaadun tavoitteesi. Tämä räätälöity ilmansuodatinkartoitus ei maksa sinulle mitään ja sen avulla voit saada huomattavia etuja, sillä se auttaa sinua sekä säästämään rahaa että aikaa.

Ratkaisut ja palvelut

Document Finder
Ota yhteyttä
Mail
Top of Page