Puhtaan ilman ratkaisut kauppakeskuksille

Tuotamme terveellisen ja viihtyisän sisäympäristön

Kauppakeskuksissa ilmassa olevien epäpuhtauksien suodatus on välttämätöntä viihtyisän, terveellisen ja hajuttoman ympäristön ylläpitämiseksi. Sisäilma voi olla jopa viisi kertaa likaismpaa kuin ulkoilma ja huono sisäilman laatu kuuluu viiden yleisimmän kansanterveydelle aiheutuvan ympäristöriskin joukkoon. Vaikka suurin osa kaupallisista tiloista käyttää vaatimusten mukaisia ilmansuodattimia, nämä suodattimet eivät pysty ratkaisemaan kaikkia huonoon ilmanlaatuun liittyviä ongelmia.  Kaasumaisten hajuhaittojen välttämiseksi suosittelemme kaasusuodatusta.

 

Oikean suodatuksen valitseminen IV-järjestelmällesi auttaa vähentämään kuluja, mahdollisia toiminnallisia häiriöitä sekä huoltotyöhön käytettävää aikaa. Kauppakeskuksien kiinteistöpäälliköt tarvitsevat luotettavan toimittajan, joka suorittaa kiinteistökartoituksen varmistaakseen, että ilmansuodatusjärjestelmiin valitaan ja asennetaan optimaalisin ja tehokkain ratkaisu.
Suurten rakennusten ilmansuodatusjärjestelmät käsittelevät suuria ilmamääriä. Noin 50% rakennuksen energiankulutuksesta menee lämmitykseen, jäähdytykseen ja ilman siirtämiseen. Rakennuksen kokonaiskustannusten (TCO) hallinnoimiseksi kunnossapidon suunnittelu varmistaa energiatehokkuuden, kalliiden seisokkien minimoinnin ja käyttöiän pidentämisen.

AAF Dinair toimittaa puhdasta ilmaa kaikkialla maailmassa toimistorakennuksissa, teollisuudessa, sairaaloissa, kouluissa, lentokentillä, museoissa, hotelleissa ja ostoskeskuksissa.
Valmistamme asuntojen paneelisuodattimista tehokkaisiin laajapintasuodattimiin, joihin saa tarvittaessa antimikrobisen käsittelyn tai kaasusuodatuksen. Laajaan valikoimaamme kuuluu ilmansuodattimia, jotka varmistavat sekä puhtaan ilman että energiansäästön ympäristöystävällisesti.

kysymyksiä?


Ota meihin yhteyttä:

+358 10 3222610

tai etsi lähin edustajamme

Ratkaisut ja palvelut

Document Finder
Ota yhteyttä
Mail
Top of Page