Vastuu ympäristöstä

Dinair panostanut ympäristöystävällisyyteen jo vuosia

Dinair Clean Air Oy on jo vuosia panostanut ympäristöystävällisyyteen, pyrkien vähentämään tuotteiden valmistuksesta aiheutuvaa jätettä, optimoimaan materiaalien käyttöä sekä valinnut yhteistyökumppaneita ympäristöystävällisyyteen painottuvin perustein.

Suosituin tuote – suurin kokonaisvaikutus

Pussisuodattimet ovat merkittävin myyntiartikkelimme ja tuote, joka myös valmistetaan omalla tehtaallamme Kausalassa. Tästä syystä juuri tämä tuoteperhe valikoitui hiilijalanjäljen pienentämisen keihäänkärjeksemme.

Olemme valmistaneet pussisuodattimia jo yli 40 vuotta. Pitkän kokemuksemme myötä pystymme tarjoamaan asiakkaille laadukkaita pussisuodattimia monenlaisiin tarpeisiin. Pussisuodatinvalikoimamme on markkinoiden laajimpia ja eri materiaalivaihtoehdoista löytyy ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja kohteeseen kuin kohteeseen.

Puolitamme pussisuodattimiemme hiilijalanjäljen

Ensimmäisenä lyhyen aikavälin tavoitteena meillä on ilo kertoa, että tulemme puolittamaan pussisuodattimiemme hiilijalanjäljen vuoteen 2025 mennessä.

Tavoitteemme on kunnianhimoinen, mutta riittävän merkittävillä toimenpiteillä täysin toteutettavissa. Tulemme tällä sivustolla kertomaan matkastamme kohti pienempää hiilijalanjälkeä ja toimenpiteistä, joita tähän tavoitteeseen pääsemiseksi vaaditaan.

Jatkuva kehitys kohti parempaa huomista

Tavoitteenamme on jatkuvasti pienentää yrityksemme hiilijalanjälkeä sekä ohjata ja tukea asiakkaitamme kohti pienemmän hiilijalanjäljen tuottavia tuotteita. Tätä tavoitetta tukemaan meillä onkin jo viimeistelyä vaille valmis oleva työkalu, jolla saamme laskettua avainasiakkaidemme hiilijalanjäljen pussisuodattimien osalta. Kerromme tästä upeasta laskurista pian tarkemmin. Muista seurata LinkedIn-sivuamme, niin pääset kuulemaan uutisemme aina ensimmäisten joukossa!

 

Document Finder
Ota yhteyttä
Mail
Top of Page