Hajujen hallinta

Suodatusratkaisuilla apu epämiellyttäviä hajuja vastaan


Hajujenhallinta on merkittävä ympäristöhuoli monentyyppisessä teollisuudessa ja yrityksissä, kuten jätevedenpuhdistamoissa, hoitokodeissa, sairaaloissa, ravintoloissa ja lentokentillä. Teollinen jätevedenpuhdistus tuottaa hajuja, jotka voivat olla voimakkaita, pysyviä ja ikäviä jätevedenpuhdistamon lähellä oleville työtekijöille, asukkaille, yrityksille ja tehtaille. Teollisuudessa käytetään maailmanlaajuisesti yhä monimutkaisempia kemikaaleja yhä suuremmissa määrin, joten hajujen hallinnan on kehityttävä jatkuvasti. Sairaaloiden on käsiteltävä helikopterien sekä jätteiden hajuja. Jätteet ovat ongelma myös hoitokodeille. Ilma-alusten päästöt, matkustaja-ajoneuvot ja lentokenttäpalvelut tuottavat merkittävästi höyrymäisiä epäpuhtauksia ja epämiellyttäviä hajuja terminaaleihin ja lennonjohtotorneihin. Ravintoloiden on kamppailtava keittiön poistoilman ja jätteiden hajujen kanssa.

Yhtenä maailman suurimmista kaupallisten ja teollisten ilmansuodattimien valmistajista AAF/Dinair valmistaa laajaa valikoimaa tuotteita ilmassa syntyvien hiukkasten ja saastuttavien kaasujen poistamiseen ja hallitsemiseen. Tarve puhtaalle ilmalle on yleismaailmallinen, joten AAF/Dinair suunnittelee ilmansuodatintuotteita käytettäväksi kaikentyyppisissä ilmansuodatusjärjestelmissä, riippumatta alkuperäisestä valmistajasta. Käyttökohdeskaala on rajaton elektroniikan ja lääkkeiden valmistuksen ultrapuhtaasta ilmasta infektioiden leviämisen estämiseen sairaaloissa ja hajujen ja haitallisten kaasujen poistamiseen tiloista. Osaava kaasusuodatusasiantuntijatiimimme, yhdistettynä kattavaan hiukkassuodatuksen asiantuntemukseen tekee AAF/Dinairstä erittäin pätevän suunnittelemaan kokonaisilmansuodatusratkaisuja.

 

 

AAF/Dinair:illä on alan johtava asema innovatiivisen SAAF™-tuoteperheen ansiosta, joka on suunniteltu haitallisten saastuttavien kaasujen vähentämiseen tai poistamiseen. Meillä on asiantuntemusta myös ilman mukana kulkeutuvien hiukkasten suodatuksesta, joten SAAF™-tuotteita ja -ratkaisuja yhdistelemällä saadaan kohdekohtainen ja tehokas kokonaissuodatusratkaisu ihmisten, prosessien ja laitteiden suojaamiseksi.

SAAF™-tuoteperheen ominaisuuksia:

  • Kemialliset materiaalikasetit, joissa on erinomaiset tiivisteet, jotka tuovat energiansäästöjä ja joille on haettu patenttia Nämä kasetit sopivat myös useimpiin vanhoihin laitteisiin. Kotelot on suunniteltu käytön hiljaisuutta ja kestävyyttä silmällä pitäen.
  • Koko kemiallisten materiaalien valikoima – adsorbenttit, oksidantit ja seokset on määritelty ja valmistettu maailman johtavien tutkimus- ja tuotekehitystiimien valvonnan alla.
  • Ympäristötoimet ISA-standardin S71.04 mukaisesti: Ympäristöolosuhteet prosessimittaus- ja valvontajärjestelmiä varten. Ilman haitalliset yhdisteet ja niiden suhteellisten pitoisuuksien määrittelemiseksi.
  • RoHS:in mukainen korroosionhallinta
  • Alan johtava ja kattava SAAF™ Tech Tools -ohjelmisto analysoi käyttökohteita, kehittää ratkaisuja, määrittelee laitteita ja materiaaleja ja toimittaa tämän perusteella kattavan teknisen ehdotuksen.

Mikään muu yhtiö ei tarjoa tällaista yhdistelmää kokemusta, asiantuntemusta, innovaatiota ja kykyä taistella ilmassa syntyneitä haitallisia yhdisteitä, hiukkasia ja/tai saastuttavia kaasuja vastaan ja tuottaa parhaita puhdasilmaratkaisuja. 

 

 

kysymyksiä?


Ota meihin yhteyttä:

+358 10 3222610

tai etsi paikallinen osasto

Tuotteet ja ratkaisut

Document Finder
Ota yhteyttä
Mail
Top of Page