Elintarviketeollisuus

Riskien ja kulujen pienentäminen

Juoma- ja elintarviketeollisuudessa suodatus on elintärkeää ristikontaminaation estämisessä, mikä takaa laadukkaat tuotteet sekä suojelee ihmisiä ja prosessilaitteistoja. Ristikontaminaatio voi johtaa tuotantoseisokkeihin ja hävikkiin, jotka molemmat vaikuttavat elintarvike- tai juomatehtaan kannattavuuteen. Hyvin eristetyn ympäristön luominen on ensimmäinen askel ristikontaminaation ehkäisemiseksi ja suodatuksen ansiosta prosessin puhtauden ylläpitäminen on avainasemassa.

Kun elintarvike- tai juomateollisuus haluaa tehdä laadukkaan tuotteen, suodatus on tärkeässä osassa estämässä homeen, itiöiden, bakteerien, virusten ja muiden sivutuotteiden pääsyn valmistustilaan. Ympäristö-, terveys- ja turvallisuustekijät sekä tuotantotilan sisällä että sen ulkopuolella. Sekä tuotantotyöntekijät että ulkopuolinen ympäristö tarvitsevat suojaa sellaisilta epäpuhtauksilta, jotka voivat olla haitallisia vapautuessaan ilmaan.

  • Homeita, itiöitä, bakteereita ja viruksia 
  • Haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC)
  • Pahanhajuisia yhdisteitä (esim. etikka)
  • Hienoja pölyjä sokerista, jauhoista ja/tai muista kuivista aineosista

 

  • Määräykset muuttuvat ja lisääntyvät jatkuvasti
  • 56 % kaupallisista huoltotiimeistä myöntävät, että sisäilmanlaatuun vaikuttavia huoltoja ei tehdä huoltosuunnitelman mukaisesti
  • Sisäilman epäpuhtaustasot voivat olla jopa viisinkertaiset ulkoilmaan verrattuna (useissa tapauksissa jopa 100-kertaisia).
  • Asianmukaisen ilmansuodatuksen puute on suurin huonon sisäilmanlaadun syy

 

AAF Dinair parantaa elintarvike- ja juomateollisuuden käyttämien suodattimien tehokkuutta ja tutkii mahdollisuuksia suodatuksen kehittämiseen. Kartoitamme yhteistyössä käyttökohteen ilmanlaadun tavoitteet ja tavoitteesiin sopivat tuotteet.

Monet elintarvike- ja juomateollisuuden laitokset hyötyvät AAF Dinairin laadukkaasta ilmansuodatuksesta. Laajan tuotevalikoiman yhdistäminen asiantuntevaan tekniseen tukeen luo lisäarvoa asiakkaillemme.

LVI-järjestelmiesi perusteellinen ilmansuodatinkartoitus on ensimmäinen toimi, jonka AAF Dinair tekee voidakseen tarjota ammatillista ohjeistusta ja kartoituksia kustannussäästöistä ja riskien pienentämisestä. Tämän tarkastuksen avulla pyrimme ymmärtämään nykyisen tilanteesi ja antamaan sinulle vinkkejä siitä, kuinka järjestelmäsi voisi toimia tehokkaammin. Ilmansuodatuskartoitus ei maksa sinulle mitään ja sen avulla voit  säästää sekä rahaa että aikaa.

kysymyksiä?


Ota meihin yhteyttä:

+358 10 3222610

tai etsi lähin edustajamme

Ratkaisut ja palvelut

Document Finder
Ota yhteyttä
Mail
Top of Page