Mikroelektroniikka

Korroosion riskin vähentäminen

Paranna tuottoa ja vähennä riskiä

Ilman pienhiukkasia ja ilmassa olevaa molekyylisaastetta (AMC) on valvottava tarkasti korkean tuoton ja laadukkaan puolijohdetuotannon varmistamiseksi. 

AMC-lähteitä ovat:

  • kemiallinen kaasunpoisto
  • muiden toimialojen ja prosessien pakokaasut
  • ajoneuvojen pakokaasut
  • kausivaihtelutekijät

AMC-viat luokitellaan seuraavasti:

  • Mekaaniset vaikutukset, mukaan lukien jäähdytysilman virtauksen tukkeutuminen, liikkuvien tai optisten osien häiriöt ja pintojen muodonmuutos
  • Kemialliset vaikutukset, mukaan lukien sähkökomponenttien korroosio, joka johtuu rikki- ja klooripitoisia suoloja sisältävästä pölystä.
  • Sähköiset vaikutukset, mukaan lukien impedanssimuutokset ja elektronisten piirien silloitus

 

AAF Internationalin suunnittelijat toimivat standardointikomiteoissa sekä Yhdysvalloissa että Euroopassa. Meillä on tärkeä rooli uusien standardien laatimisessa ja suositelluissa käytännöissä puhdastilasovellusten osalta. Suunnittelijamme olivat esimerkiksi keskeisiä tekijöitä Institute of Environmental Sciences and Technologyn suositeltujen käytäntöjen kehittämisessä ja kirjoittamisessa. Tämä ammattitaito näkyy jokaisessa puhdastilasuodatusratkaisun suunnittelussa, valmistuksessa ja testauksessa. Tuloksena on puhtaat ja suojatut suodattimet, jotka on suunniteltu ja koottu niin, että sillä varmistetaan hiukkasten poisto, jonka ansiosta voit säästää energiaa ja lisätä tuottoa.

LVI-järjestelmiesi perusteellinen ilmansuodatinkartoitus on ensimmäinen toimi, jonka AAF/Dinair tekee voidakseen tarjota ammatillista ohjeistusta ja analyysejä kustannussäästöistä ja riskien pienentämisestä. Tämän tarkastuksen avulla pyrimme ymmärtämään nykyisen tilanteesi ja ilmansuodatuksen kokonaistarpeesi, käyttökohteesi ja ilman kokonaislaadun tavoitteesi. Tämä räätälöity ilmansuodatustutkimus ei maksa sinulle mitään ja sen avulla voit saada huomattavia etuja, sillä se auttaa sinua sekä säästämään rahaa että aikaa.

kysymyksiä?


Ota meihin yhteyttä:

+358 10 3222610

tai etsi puhdastila asiantuntijamme

Ratkaisut ja palvelut

Document Finder
Ota yhteyttä
Mail
Top of Page