ATMCU

EROTUSASTEELTAAN PARAS KORKEAN LÄMPÖTILAN HEPA SUODATIN

Tuotteen yleiskatsaus
  • Saatavana erotusasteluokassa ≥ 99,99 % 0,3µm
  • Suunniteltu kestämään toistuvan lämmittämisen ja jäähdyttämisen aiheuttamaa voimakasta lämpöeroa
  • Joustava lasikuitutiiviste eliminoi kilpailevien tuotteiden keraamisella tiivisteellä varustetut suodattimet joissa esiintyvät murtumisia, lohkeamisia ja vuotoja
  • Ruostumattomasta teräksestä valmistetut erottimet vähentävät hiukkasten leviämistä kilpaileviin tuotteiden alumiinierottimiin verrattuna
  • Suurin jatkuva käyttölämpötila 350 °C; Korkeintaan 400 °C enintään yhden tunnin ajan
  • Tukeva rakenne parantaa kestävyyttä ja käyttöikää

Ensiluokkaista suojausta korkean lämpötilan käyttökohteisiin

AstroCel I HTP -suodattimen enimmäislämmönkesto on 350 °C, ja se kestää 400 °C:n lämpöä yhden tunnin, joten se on erinomainen valinta lääkealan sovellutuksiin, LCD-/TFT-valmistukseen ja muihin korkean lämpötilan käyttökohteisiin.

Täysin ruostumattomasta teräksestä valmistettu rakenne estää lämpöerojännityksen aiheuttamat materiaalivauriot. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut erottimet laajenevat ja kutistuvat paljon vähemmän kuin kilpailevat alumiinierotinmallit, joten läpi pääsevien hiukkasten määrä jää pienemmäksi lämpötilajaksotuksen aikana. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut erottimet on myös vinoaallotettuja, jolloin vierekkäiset erottimet eivät mene yhteen ja lasikuitumateriaalin kosketukset minimoituvat. Joustava lasikuitutiiviste muodostaa erittäin eheän tiivisteen materiaalipakan ja ruostumattoman teräsrungon väliin, mikä eliminoi halkeamat, murtumiset ja vuodot, joita keraamisia tiivisteitä käyttävissä kilpailevissa HEPA-suodattimissa esiintyy. 

Eräuuneissa käytettynä ATMCU säästää rahaa minimoidessaan lämpöjaksoaikoja. Lämpölaajeneminen ja -kutistuminen on suuri hiukkaslähde.

ATMCU -suodattimen suunnittelu mahdollistaa pitkän käyttöiän. HTP:ssa ei ole haurasta ja murtuvaa keramiikkaa, joten se kestää lämpöerojännitystä paremmin, mikä pidentää käyttöikää.

  • Elintarviketeollisuus
  • Lääketeollisuus
  • Biotekniikka
Suodattimen syvyys (mm) 84, 150, 290
Materiaalin tyyppi Lasikuitu
Kehyksen materiaali Ruostumaton teräs
Tiivisteen materiaali Lasikuitu
Suurin käyttölämpötila 350°C