VariCel I ®

Tuotteen yleiskatsaus
 • ISO 16890: ePM1 65%, ePM1 50% ja ePM10 70%
 • EN779:2012: M6, F7 ja F8
 • Erinomainen suodatuskyky vaikeissa käyttöolosuhteissa
 • Vedenkestävä materiaali sopii ihanteellisesti kosteiden tilojen asennuksiin tai kun suodatin altistuu muuten kosteudelle

Kehystetyllä pleattipakalla varustettu suuren ilmamäärän laajapintasuodatin on suunniteltu monenlaisiin sovelluksiin. Kehystetyn pleattipakan ja jäykän rakenteen ansiosta kompakti ja yhtenäinen suodatin soveltuu myös vaikeisiin käyttöolosuhteisin.

VariCel-suodattimet on suunniteltu erityisesti parantamaan sisäilman laatua. Ilmansuodattimet on suunniteltu sitomaan ja keräämään ilman mukana kulkeutuvia hiukkasia, kuten sienten ja bakteerien itiöitä.

VariCel-suodattimet on suunniteltu parantamaan ilman puhdistusta ja luotettavuutta. Laipalliset reunukset tekevät suodattimista yhteensopivia eri valmistajien kehyksien ja lukituksen kanssa takaa käytettävät järjestelmät mukaan lukien.

VariCel-suodattimet on suunniteltu AAF Internationalin toimittamille järjestelmille. Ainutlaatuinen laippareunus ilmanottopuolella mahdollistaa suodattimen helpon asennuksen paikalleen ja kiinnittämisen sivulta ja edestä käytettäviin järjestelmiin.

VariCel-suodatinten vahva rakenne ja tuettu, vekattu materiaalipakka auttavat säilyttämään kompaktin rakenteen myös ankarissa käyttöolosuhteissa. Muuttuva ilmannopeus ja toistuvat puhaltimen sulkemiset eivät vaaranna suorituskykyä.

Koko sivun matkalta tupla kantatut reunat ja kehyksen sivut maksimoivat tiiveyden. Kilpailijoiden suodattimet ovat monesti suunniteltu kahden eri osan reunuksilla, jotka mahdollistavat suuremmat ohivirtaukset.

Vekkausprosessin aikana liimaa käytetään sitomaan kukin erotin viereiseen vekkaukseen. Tämä kiinteyttää materiaalipakan minimoimaan liikkeen ja estämään vaurioitumiset. Vetolujuutta on lisätty estämään suodattimen rikkoutuminen muuttuvissa ilmamääräolosuhteissa tai epätavallisen suuren paineen sattuessa.

Galvanoidusta teräksestä valmistetut kehykset ja kehyksen sivut estävät vahingot toimituksen ja asennuksen aikana, ja ne estävät ruostumista, kun suodatin on käytössä pidempään (HT VariCel -suodattimet valmistetaan aluminoidusta teräksestä).

Jämäkän rakenteensa ja minimisyvyytensä ansiosta VariCel-suodattimet on helppo asentaa kaiken tyyppisiin järjestelmiin.

Tehtaalla asennetut tiivisteet saatavilla kehyksen etu ja takapuolelle.

Vinyylipäällystetyt erottimet ovat käytettävissä korroosiota aiheuttavissa olosuhteissa.

Saatavilla on myös yhden laipan VariCel -suodattimia, jotka on suunniteltu muiden valmistajien laitteita varten.

 • Kaupalliset rakennukset
 • Hotellit ja ravintolat
 • Koulut ja yliopistot
 • Ostoskeskukset
 • Museot
 • Lentokentät
 • Datakeskukset
ISO 16890 ePM1 50%, ePM1 65%, ePM10 70%
EN779:2012 M6, F7, F8
Suodattimen syvyys (mm) 292
Materiaalin tyyppi Lasikuitu
Kehyksen materiaali Galvanoitu teräs
Suurin käyttölämpötila 70°C, 150°C