Pientalo IV-suodattimet

Tuotteen yleiskatsaus
  • Esisuodatin valmistetaan synteettisestä polyesterimatosta joka on leikattu määrämittaansa 
  • Hienosuodatin on kehystetty jäykällä pahvi- tai muovikehyksellä, mikä tekee suodattimista täysin poltettavia
  • Suodattimilla on korkea erotusaste

Pientalo IV-koneiden suodatinkoot ovat lähes aina laitekohtaisia ja niiden valinnassa kannattaa käyttää tarkkuutta. Suodattimien vaihto pitää suorittaa säännöllisesti ½-1 vuoden välein riippuen rakennukseen tulevasta ulkoilman pölymäärästä. Tuloilman suodatuksessa vaaditaan vähintään ePM1 55% (F7) luokan hienosuodatin. Suodattimien imuroimista ei suositella. Poistettaessa vanhaa suodatinta suositellaan hengityssuojan käyttöä. Dinair:in valmistamat suodattimet ovat kotimaisia ja niillä on avainlippumerkki. 

Suodatinpaketit sisältävät tyypillisesti tuloilmassa karkean esisuodattimen sekä kasetti- tai pussisuodatintyyppisen hienosuodattimen. Poistoilmassa on karkea tai hienosuodatin. Suodatinluokat ovat yleensä tulo esisuodatin COARSE 45% (G3), tulo hienosuodatin ePM1 55% (F7 tai G4) ja poistosuodatin COARSE 45% (G4 tai F7). 

Karkeat suodatinmatot on tehty synteettisestä suodatinmateriaalista. Kasettisuodattimet ovat lasikuitua tai synteettistä kuitumateriaalia tai niiden kombinaatiota. Pussisuodattimet ovat valmistettu synteettisestä tai lasikuitumateriaalista. 

ISO 16890 Coarse 45%, ePM1 55%
EN779:2012 F7, G3
Materiaalin tyyppi Synteettinen, Lasikuitu
Suodattimen syvyys (mm) 25, 45, 96