AstroHood II

PÄÄTELAITE JOSSA HEPA/ULPA SUODATIN

AstroHood II -päätelaitesuodatinmoduulit on varustettu geelitiivisteellä (AstroHood II PHG) ja vastaavasti tiivisteellä (AstroHood II CM) vaihdettavilla HEPA/ULPA -suodattimilla. Kotelot on valmistettu korroosionkestävästä teräksestä, valkoisella jauhemaalatulla epoksipinnoitteella joka on viimeistelty valkoisella kiillolla, ja niissä on 4-suuntainen hajotin, pyörrehajotin tai rei'itetty levyhajotin.

Siistin ulkonäön aikaansaamiseksi moduulissa on piilotettu säleikön kiinnitys. Molempiin kotelotyyppeihin on saatavana vakiona pyöreä kanavayhde DN 150 mm. Optiona voi myös saada DN160, DN200 ja DN250 jotta eri asennustilanteisiin voidaan soveltaa olemassa olevia kanavia. AstroHood II PHG on lisäksi saatavana pyöreällä sivulta litettävällä tai kanttikanava sisääntulolla. Laitteessa on myös sisällä paine -eroliitännät huoneen puolella tapahtuvaa testausta varten.

Moduuli on saatavana valu teräksestä. Ruostumattomasta teräksestä. AISI 304L tai AISI 316L on saatavana lisä optiona.

AstroHood II -kotelot on suunniteltu sopimaan joko 80 mm:n syvyydellä varustettuihin HEPA-/ULPA -geelitiiviste suodattimiin (tyyppi PHG) tai 69 mm:n syvyyteen normaali polyuretaani asennettaviin HEPA/ULPA -suodattimiin (tyyppi CM). Sovelluskohteesta riippuen voidaan käyttää suodattimia, joiden hyötysuhde on EPA (luokka E11), HEPA (suodatusluokka H13 ja H14) tai ​ULPA (suodatusluokka U15, U16, U17) -suodattimia. Asennuksen ja huollon helpottamiseksi AstroHood II -suunnitteltu suodattimen asennuksen ja vaihdon huoneen puolelta. Koteloissa on yksi veitsenreuna, joka muodostaa ilmatiiviän tiivisteen, kun veitsen reuna on yhteydessä geeliin (tyyppi PHG) tai vastaavasti normi tiivisteeseen (tyyppi CM).

  • Terveydenhoito
  • Elintarviketeollisuus
  • Lääketeollisuus
  • Biotekniikka
  • Eläintiede
  • Mikroelektroniikka
  • Datakeskukset