TCO Diagnostic®

Suodatinanalyysi

TCO Diagnostics® -analyysin tarkoituksena on auttaa valitsemaan parhaat suodattimet ilmankäsittelyjärjestelmiin sekä ymmärtämään, miten käyttöolosuhteet vaikuttavat niihin. Näin järjestelmää voidaan käyttää mahdollisimman optimaalisesti ja tehokkaasti. TCO Diagnostic antaa mahdollisuuden parannusta vaativien osa-alueiden tunnistamiseen, optimoitujen vaihtoehtojen löytämiseen ja niiden räätälöintiin omien tarpeiden ja vaatimusten mukaan – ilmanlaadun parantamiseksi, energian säästämiseksi ja toiminnan joustavuuden tehostamiseksi pienentäen samalla omistamisen kokonaiskustannuksia. Tätä uutta työkalua käyttäen saat tehokkaimman tavan parantaa tuottavuutta, alentaa kustannuksia ja pienentää riskiä.

Suodatinalan kehittynein laskentaohjelma

  • IV-järjestelmällesi tehty omistamisen kokonaiskustannusten (TCO) diagnostinen analyysi auttaa tunnistamaan taloudelliset mahdollisuudet ja optimoimaan ajan ja kustannukset.
  • Laaja testiraporttien tietokanta eri valmistajien suodattimista.
  • Analysoi enintään 4 suodatusporrasta - nykyisen järjestelmän ja enintään 3 valinnaista järjestelmää.
  • Esittää suhteelliset vuotuiset kustannukset suodattimille, energialle ja työlle
  • Säätää kokonaiskustannusten, energiakustannusten ja suodatinten vaihtokustannusten tarkasteluarvoja dynaamisesti
  • Dokumentoi energiansäästömahdollisuudet
  • Luo kirjalliset raportit, joista ilmenee selkeästi käytetyt oletukset ja lasketut säästöt

 

Yleensä suurin omistamisen kokonaiskustannuksiin vaikuttava tekijä on energia.

Toisaalta muut kustannukset, kuten itse suodatin, asennus, hävittäminen, kuljetus, hankinnat, sivukustannukset, varastointi ja suodattimen tehokkuus pattereiden ja kanavien puhtaana pitämisessä ylimääräisten ylläpitokustannusten estämiseksi on myös otettava huomioon kaikissa kokonaiskustannusten analyyseissä.

TCO käsittää suorat ja epäsuorat kustannukset sekä aineettomat seikat, joilla voi olla niihin liitetty rahallinen arvo. TCO Diagnostic ottaa nämä kaikki muuttujat huomioon ja tarjoaa tehokkaimman ratkaisun juuri sinun rakennuksesi tarpeisiin.

TCO Diagnostic käyttää tarkimpia menetelmiä ja datalähteitä koko elinkaaren parantamiseksi ja kustannusten piilotekijöiden pienentämiseksi ja toteutuksen hinnan alentamiseksi. Se parantaa suorituskykyä ympäristösi, järjestelmiesi ja prosessiesi perusteella.

Vaikka TCO Diagnosticin tekemät löydökset voivatkin säästää huomattavasti kustannuksiasi. Prosessin ensimmäinen vaihe on yksinkertainen keskustelu koulutettujen edustajiemme kanssa.

Click here to request your TCO Diagnostic today!

kysymyksiä?


Ota meihin yhteyttä:

+358 10 3222610

tai etsi lähin edustajamme

Ratkaisut ja palvelut

Document Finder
Ota yhteyttä
Mail
Top of Page