Sensor 360®

Innovatiivinen IoT-alusta

Sensor360 on kiinteistöihin tarkoitettu seuraavan sukupolven valvonta- ja hallintatyökalu, jonka avulla asiakas voi tutustua ilmansuodattimien suorituskykyyn ja ylläpitoon ja suunnitella huoltotoimet aivan uudella tavalla. Sensor360 on ensimmäinen patentoitu IoT-teknologia-alusta, joka antaa tietoja kiinteistön suodatusjärjestelmän tehokkuudesta mittaamalla hiukkastasoja. Lisäksi painehäviötä tarkkailemalla kiinteistönhoito pystyy määrittämään kiinteistön suodattimille vaihtoaikataulun, joka tuo parhaan lisäarvon ja on energiatehokkain.

Ensin asennetaan paristokäyttöiset anturit mittaamaan sekä hiukkaspitoisuutta ennen ilman suodattamista että mittamaan sisäilman laatua (IAQ). Rakennuksen nykyisiin ilmankäsittelylaitteisiin asennetaan painevahdit, jotka tallentavat tiedot ja tuottavat isännöitsijälle kätevän tavan valvoa ilmansuodattimen suorituskykyä ja sitä, milloin suodatin on optimaalista vaihtaa. Kaikki nämä anturit muodostavat yhteyden palvelimeen, joka taas on yhteydessä (pilven kautta) käyttäjän puhelimeen asennettuun sovellukseen, tablettitietokoneeseen tai tietokoneeseen. Ilman laadun valvonnan näytön voi sijoittaa myös aulaan tai muuhun rakennuksen näkyvään osaan.

 

Saat tietoa ilmansuodattimen suorituskyvystä Sensor360-matkapuhelinsovelluksesta, jonka voit räätälöidä itse määritettävillä hälytyksillä. Sensor360 tarjoaa suodatinjärjestelmän suorituskyvyn välittömän valvonnan ja painehäviön sekä PM1-, PM2.5- ja PM10-hiukkastasojen automaattisen seurannan. Tämä poistaa tarpeen manuaalisesti tarkastaa ja kerätä kiinteistön ilmankäsittelyjärjestelmien suodatintietoja, jolloin käyttäjä voi ratkaista mahdolliset IAQ-ongelmat ennen kuin ne vaikuttavat negatiivisesti rakennuksen käyttäjiin. Sensor360-sovellus antaa hälytyksen, kun hiukkastasot ovat saavuttaneet liian korkean pitoisuuden.

 

 

Tämän lisäksi rakennuksen asukkaat pystyvät näkemään hengittämänsä suodatetun ilman laadun tutustumalla aulan Sensor360-näyttöihin, joissa näytetään sekä ulko- että sisäilman hiukkastasot. Aulan näyttöjen avulla kaikki rakennuksessa kävijät voivat tarkistaa, että he ovat saapumassa puhtaaseen ja terveelliseen ympäristöön. Tämä voi parantaa työntekijöiden tuottavuutta ja tyytyväisyyttä työhön ja parantaa asiakastyytyväisyyttä.

Kun isännöitsijän aika Sensor360:n käyttämisen myötä riittää muuhunkin kuin asukkaiden valituksiin reagoimiseen, hän voi keskittyä lykättyjen huoltojen tekemiseen ja varmistaa rakennuksen hyvän sisäilman laadun. Mikään muu tällä hetkellä markkinoilla oleva rakennusten automaatiojärjestelmä tai valvontatyökalu ei tarjoa tällaista runsaan suodatustiedon ja helppokäyttöisyyden yhdistelmää. Sensor360:n avulla käyttäjä voi optimoida ennakoivien huoltotöiden ajoituksen, vähentää lykättyjen huoltotöiden määrää, säästää rahaa, pienentää riskejä ja voittaa aikaa.

Ota yhteys omaan AAF/Dinair saadaksesi lisätietoja siitä, miten älykäs valvontatekniikka mukaan lukien TCO Diagnostic® ja Sensor360®, voi parantaa toiminnan tulosta.

kysymyksiä?


Ota meihin yhteyttä:

+358 10 3222610

tai etsi paikallinen osasto

Ratkaisut ja palvelut

Document Finder
Ota yhteyttä
Mail
Top of Page