[Translate to Finnish:] Cleaning air ducts from grease and carbon for restaurants near London Bridge

Keittiö Extract Cleaning yhdessä Lontoon historiallisista rakennuksista

Loppukäyttäjä Nimi: Historiallisessa rakennuksessa on julkisia tiloja, useita ravintoloita ja henkilöstöruokaloita, jotka palvelevat 1000 asiakasta vuoden aikana.
Asiakastoimiala: Hotellit ja ravintolat

Ravintoloita palvelevat keittiön poistojärjestelmät tarvitsivat syväpuhdistusta, jotta kanavistoon kertyneen hiilen ja rasvan määrä saataisiin vähennettyä, mikä aiheutti merkittävän palovaaran.

Vuoden 2005 paloturvallisuusuudistuslain (Fire Safety Reform Act 2005) mukaisesti kaikilla rakennusten omistajilla/ylläpitäjillä on velvollisuus vähentää palovaaraa kiinteistöissään. Keittiöiden poistojärjestelmien kunnossapidon parhaat käytännöt on lueteltu Building and Engineering Services Associationin (BESA) TR19 Grease -asiakirjassa, jossa annetaan selkeät ohjeet hyväksytyistä puhdistusmenetelmistä, raportoinnista ja puhdistusväleistä paloriskin vähentämiseksi turvalliselle tasolle.

Aiemmilla yrityksillä puhdistaa kanavisto paikan päällä oli saavutettu vain osittainen vaatimustenmukaisuus, ja jotkin suuret kanaviston osat olivat jääneet puhdistamatta ja muodostivat vaaran rakennukselle.

BESA TR19 -vaatimustenmukaisuuskehystä apuna käyttäen toteutettiin seuraavat toimenpiteet rasvan poistamiseksi kanavistosta:

  1. Kanavistoon asennettiin 2 metrin välein kulkuluukut puhdistusta varten.
  2. Irrotettiin ja irrotettiin kokonaan rivipuhallin irrotusta ja puhdistusta varten.
  3. Käytettiin moottoroitua harjakonetta seinän takana olevaan aukkoon piilotetun kanaviston puhdistamiseen, johon on vaikea päästä käsiksi.

Puhdistuksen jälkeen järjestelmä on puhdistettu takaisin paljaaseen metalliin, ja käytössä on huoltosuunnitelma, jolla rasvakertymät pidetään alle 200 mikronin rajan, joka on BESA TR19:ssä ilmoitettu palovaaralliseksi. 

Loppukäyttäjä Nimi: Historiallisessa rakennuksessa on julkisia tiloja, useita ravintoloita ja henkilöstöruokaloita, jotka palvelevat 1000 asiakasta vuoden aikana.
Asiakastoimiala: Hotellit ja ravintolat

Ravintoloita palvelevat keittiön poistojärjestelmät tarvitsivat syväpuhdistusta, jotta kanavistoon kertyneen hiilen ja rasvan määrä saataisiin vähennettyä, mikä aiheutti merkittävän palovaaran.

Vuoden 2005 paloturvallisuusuudistuslain (Fire Safety Reform Act 2005) mukaisesti kaikilla rakennusten omistajilla/ylläpitäjillä on velvollisuus vähentää palovaaraa kiinteistöissään. Keittiöiden poistojärjestelmien kunnossapidon parhaat käytännöt on lueteltu Building and Engineering Services Associationin (BESA) TR19 Grease -asiakirjassa, jossa annetaan selkeät ohjeet hyväksytyistä puhdistusmenetelmistä, raportoinnista ja puhdistusväleistä paloriskin vähentämiseksi turvalliselle tasolle.

Aiemmilla yrityksillä puhdistaa kanavisto paikan päällä oli saavutettu vain osittainen vaatimustenmukaisuus, ja jotkin suuret kanaviston osat olivat jääneet puhdistamatta ja muodostivat vaaran rakennukselle.

BESA TR19 -vaatimustenmukaisuuskehystä apuna käyttäen toteutettiin seuraavat toimenpiteet rasvan poistamiseksi kanavistosta:

  1. Kanavistoon asennettiin 2 metrin välein kulkuluukut puhdistusta varten.
  2. Irrotettiin ja irrotettiin kokonaan rivipuhallin irrotusta ja puhdistusta varten.
  3. Käytettiin moottoroitua harjakonetta seinän takana olevaan aukkoon piilotetun kanaviston puhdistamiseen, johon on vaikea päästä käsiksi.

Puhdistuksen jälkeen järjestelmä on puhdistettu takaisin paljaaseen metalliin, ja käytössä on huoltosuunnitelma, jolla rasvakertymät pidetään alle 200 mikronin rajan, joka on BESA TR19:ssä ilmoitettu palovaaralliseksi. 

Document Finder
Ota yhteyttä
Mail
Top of Page